Jump to content
Ketarin forum
  • Announcements

jokerfool

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

About jokerfool

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Australia
  • Interests
    GEGeek

Recent Profile Visitors

471 profile views
  1. Create Log

    I double click the batch file Contains: @ECHO OFF start "" /wait G:\Home\Ketarin.exe /database=G:\Home\ home_apps /log=G:\Home\filename.log EXIT It loads the file, Ketarin opens, it creates a log file but the log file is empty. I leave Ketarin open for awhile in case too many apps, but it seems if I have 500 or 5 the log file is still empty. What am I missing here, can't be this hard. I also checked the log permissions and changed the permissions so its full control and not read only. It doesn't seem to make a difference if the file is home_apps or home_apps.db It creates the log file just nothing is written to it. I've also tested from a command prompt and elevated and same thing. Thanks for trying to help me.
  2. Create Log

    I am running the command from a batch file Yes running the batch file from where Ketarin is located Database is in the same directory next to batch and ketarin Windows 10 Home No networks Standard process
  3. Create Log

    So when I run that command this is what happens and yes the database is in the same directory as the exe I run the batch file, Ketarin opens, the cmd window closes, this file is created home_apps.db_2017-08-19.bak I close Ketarin and that's it. So nothing is exported to XML Nothing in the AppData folder I also don't get any file created ending in .log.
  4. Create Log

    Doesnt do anything, Ketarin opens then you close it and nothing, no log files appear.
  5. Create Log

    Any help please?
  6. Create Log

    This command wont work because it doesn't have a trailing .db start "" /wait Ketarin.exe /database=home_apps.db /log=FILENAME.log Its just home_apps It also produces an empty result if I try and add the .db onto the end of it. Also the backup file thats created its usually 1.4MB and now its only 21k
  7. Create Log

    How do I create that log? Is this wrong? START Ketarin.exe /database=home_apps /log=FILENAME Because it comes back empty.
  8. Updating Bug

    So how can I rectify the issue I have and set it back to the beginning? Because when I select all and run a check for update 90% come back green ticked even though the files haven't been downloaded. Any help please. Thanks Jason
  9. Ketarin 1.8.8 (beta)

    So I put your latest beta to the toolkit and found that if I have the "Ignore File Information" unticked and I check for an update it needs updating, once updated I check again and it still says it needs an update. Removing the entry and re-adding doesn't seem to make any difference. Closing Ketarin and re-opening doesn't seem to make any difference This is the file I tested on: Portable Update <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <Jobs> <ApplicationJob xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" Guid="e4a8d52f-0a6c-4cc2-bcdf-d1fa75d7c1be"> <WebsiteUrl>http://download.wsusoffline.net</WebsiteUrl> <UserAgent /> <UserNotes /> <LastFileSize>214469</LastFileSize> <LastFileDate>2016-07-13T01:27:34+10:00</LastFileDate> <IgnoreFileInformation>false</IgnoreFileInformation> <DownloadBeta>Default</DownloadBeta> <DownloadDate>2013-02-25T10:28:28</DownloadDate> <CheckForUpdatesOnly>false</CheckForUpdatesOnly> <VariableChangeIndicator /> <HashVariable /> <HashType>None</HashType> <CanBeShared>true</CanBeShared> <ShareApplication>false</ShareApplication> <ExclusiveDownload>false</ExclusiveDownload> <HttpReferer /> <SetupInstructions /> <Variables /> <ExecuteCommand>7z x "{file}" -o"{root}GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\{category}\Portable Update\" -y del /q "{root}GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\{category}\Portable Update\*.zip"</ExecuteCommand> <ExecutePreCommand /> <ExecuteCommandType>Batch</ExecuteCommandType> <ExecutePreCommandType>Batch</ExecutePreCommandType> <Category>Windows Updates</Category> <SourceType>FixedUrl</SourceType> <PreviousLocation>i:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Windows Updates\Portable Update\PortUp.zip</PreviousLocation> <DeletePreviousFile>true</DeletePreviousFile> <Enabled>true</Enabled> <FileHippoId /> <LastUpdated>2017-08-02T14:13:27.7010078+10:00</LastUpdated> <TargetPath>{root}GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\{category}\Portable Update\</TargetPath> <FixedDownloadUrl>http://www.portableupdate.com/public/PortUp.zip</FixedDownloadUrl> <Name>Portable Update</Name> </ApplicationJob> </Jobs> I am at a lost now. 795 applications all seem to be a dud and returning false information.
  10. Updating Bug

    So how does this fix the issue overall. Right now its not just the file on my server but also everywhere else. 900+ applications, 12000 members and too many emails from people choosing update all and all coming back with green ticks and nothing was downloaded
  11. Updating Bug

    Ive been using the beta version. Below is 1.8.7 24/07/2017 1:43:44 PM: Update started with 1 application(s) 24/07/2017 1:43:44 PM: Avast: Using referer: (none) 24/07/2017 1:43:44 PM: Avast: Server source file: /documents/Downloads/Toolkit_Files/AVUninstallers/Avast/UninstallTool/avastclear.exe 24/07/2017 1:43:44 PM: Avast: Determined target file name: h:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Anti Virus Uninstallers\Avast\avastclear.exe 24/07/2017 1:43:44 PM: Avast: Checking if update is required... 24/07/2017 1:43:44 PM: Avast: Update not required, since date and file size remain unchanged 24/07/2017 1:43:45 PM: Update finished This first one is with the Ignore File information ticked <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <Jobs> <ApplicationJob xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" Guid="96dd4481-da75-4cd7-b230-a3c700587546"> <WebsiteUrl /> <UserAgent /> <UserNotes /> <LastFileSize>8553032</LastFileSize> <LastFileDate>2017-06-29T03:31:00.2646935</LastFileDate> <IgnoreFileInformation>true</IgnoreFileInformation> <DownloadBeta>Default</DownloadBeta> <DownloadDate xsi:nil="true" /> <CheckForUpdatesOnly>false</CheckForUpdatesOnly> <VariableChangeIndicator /> <HashVariable /> <HashType>None</HashType> <CanBeShared>true</CanBeShared> <ShareApplication>false</ShareApplication> <ExclusiveDownload>false</ExclusiveDownload> <HttpReferer /> <SetupInstructions /> <Variables /> <ExecuteCommand /> <ExecutePreCommand /> <ExecuteCommandType>Batch</ExecuteCommandType> <ExecutePreCommandType>Batch</ExecutePreCommandType> <Category>Anti Virus Uninstallers</Category> <SourceType>FixedUrl</SourceType> <PreviousLocation>h:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Anti Virus Uninstallers\Avast\avastclear.exe</PreviousLocation> <DeletePreviousFile>true</DeletePreviousFile> <Enabled>true</Enabled> <FileHippoId /> <LastUpdated>2017-06-29T03:31:00.2646935</LastUpdated> <TargetPath>{root}GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\{category}\Avast\</TargetPath> <FixedDownloadUrl>http://www.gegeek.com/documents/Downloads/Toolkit_Files/AVUninstallers/Avast/UninstallTool/avastclear.exe</FixedDownloadUrl> <Name>Avast</Name> </ApplicationJob> </Jobs> This one isnt and yet same issue <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <Jobs> <ApplicationJob xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" Guid="96dd4481-da75-4cd7-b230-a3c700587546"> <WebsiteUrl /> <UserAgent /> <UserNotes /> <LastFileSize>8553032</LastFileSize> <LastFileDate>2017-06-29T03:31:00.2646935</LastFileDate> <IgnoreFileInformation>false</IgnoreFileInformation> <DownloadBeta>Default</DownloadBeta> <DownloadDate xsi:nil="true" /> <CheckForUpdatesOnly>false</CheckForUpdatesOnly> <VariableChangeIndicator /> <HashVariable /> <HashType>None</HashType> <CanBeShared>true</CanBeShared> <ShareApplication>false</ShareApplication> <ExclusiveDownload>false</ExclusiveDownload> <HttpReferer /> <SetupInstructions /> <Variables /> <ExecuteCommand /> <ExecutePreCommand /> <ExecuteCommandType>Batch</ExecuteCommandType> <ExecutePreCommandType>Batch</ExecutePreCommandType> <Category>Anti Virus Uninstallers</Category> <SourceType>FixedUrl</SourceType> <PreviousLocation>h:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Anti Virus Uninstallers\Avast\avastclear.exe</PreviousLocation> <DeletePreviousFile>true</DeletePreviousFile> <Enabled>true</Enabled> <FileHippoId /> <LastUpdated>2017-06-29T03:31:00.2646935</LastUpdated> <TargetPath>{root}GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\{category}\Avast\</TargetPath> <FixedDownloadUrl>http://www.gegeek.com/documents/Downloads/Toolkit_Files/AVUninstallers/Avast/UninstallTool/avastclear.exe</FixedDownloadUrl> <Name>Avast</Name> </ApplicationJob> </Jobs> It tells me that the file doesnt need updating yet in the programfiles directory there are no files.
  12. Updating Bug

    This issue is now severly serious, hundreds of people cant download. Ive even started from scratch and still the same issue.
  13. Updating Bug

    Any comments or suggestions?
  14. Green Tick Vs Yellow

    Yes I did realise this after posting lol
  15. Updating Bug

    Now have a serious issue. I have nothing in the ProgramFiles, if I right click and choose check for update it now comes back with a green tick and says no update, this couldnt be any worse. This is coming from FileHippo 11/07/2017 5:33:15 PM: .NET Framework Version: Using referer: (none) 11/07/2017 5:33:16 PM: .NET Framework Version: Server source file: /download/file/cf1422779457ca44389fb09c5eec1128a64dea8f1c615c28b907d0ff1e466d77 11/07/2017 5:33:16 PM: .NET Framework Version: Determined target file name: c:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Apps To Install\.NET Framework Version\NDP47-KB3186497-x86-x64-AllOS-ENU.exe 11/07/2017 5:33:16 PM: .NET Framework Version: Checking if update is required... 11/07/2017 5:33:16 PM: .NET Framework Version: Update not required, since date and file size remain unchanged 11/07/2017 5:33:17 PM: Update finished File hasnt even downloaded yet. FireFox: also FileHippo 11/07/2017 5:34:26 PM: Firefox: Using referer: (none) 11/07/2017 5:34:27 PM: Firefox: Server source file: /download/file/980836087a9baa42859ff1175292123d7ba18edfa750fc6a2d3dfb7f0f591d2a 11/07/2017 5:34:27 PM: Firefox: Determined target file name: c:\GEGeek_Toolkit\ProgramFiles\Apps To Install\Firefox\Firefox Setup 54.0.1.exe 11/07/2017 5:34:27 PM: Firefox: Checking if update is required... 11/07/2017 5:34:27 PM: Firefox: Update not required, since date and file size remain unchanged 11/07/2017 5:34:27 PM: Update finished 11.782 members all having to right click Force Download because Check For Updates doesnt work. Not happy. Its not just FileHippo its coming from a lot of sites. Even my own domain.
×